Advertisement

Göztepe - Beşiktaş : Goztepe Besiktas A Acimadi Grihat / Beşiktaş, süper lig 'in 11.

Göztepe - Beşiktaş : Goztepe Besiktas A Acimadi Grihat / Beşiktaş, süper lig 'in 11.. İzmir ekibinin beşiktaş karşısında elde ettiği son süper lig galibiyeti nisan 2002'de gelmiş. Spor toto süper lig'in 9. Halil akbunar ve borges'in golleri ile üç puana ulaşan göztepe karşısında beşiktaş'ın tek golünü burak yılmaz attı. 26 ocak 2020 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 16:00. Beşiktaş'tan jeremain lens (sağ 2), bir pozisyonda göztepe'den andre poko (solda) ile mücadele etti.

Göztepe beşiktaş live score (and video online live stream) starts on 16 may 2021 at 16:00 utc time in süper lig, turkey. Beşiktaş'ta yasin, stavrum, fevzi ve erman, göztepe'de ise emre doğru, selahattin ve zafer uysal sakatlıkları nedeniyle oynamıyor.göztepe: Halil akbunar ve borges'in golleri ile üç puana ulaşan göztepe karşısında beşiktaş'ın tek golünü burak yılmaz attı. İzmir ekibinin beşiktaş karşısında elde ettiği son süper lig galibiyeti nisan 2002'de gelmiş. Kartal böylece puanını 21'e yükselterek ligde 3.

Yppffy2l1o19pm
Yppffy2l1o19pm from cdn.yenicaggazetesi.com.tr
Göztepe beşiktaş maçını canlı izlemek ve canlı skor takibini haberimiz üzerinden yapabilirsiniz. Haftasında beşiktaş, göztepe'nin konuğu olacak. Beşiktaş'ta yasin, stavrum, fevzi ve erman, göztepe'de ise emre doğru, selahattin ve zafer uysal sakatlıkları nedeniyle oynamıyor.göztepe: Göztepe beşiktaş maç özeti ve golleri izle ile ilgili detaylar bu haberde. Göztepe beşiktaş live score (and video online live stream) starts on 16 may 2021 at 16:00 utc time in süper lig, turkey. Haftanın en çekişmeli mücadelelerinden biri olması beklenen göztepe beşiktaş maçı öncesi sarı kırmızılı ve siyah beyazlı. Göztepe ile beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın gerginlik seviyesi oldukça yüksek başladı. İzmir i̇l emniyet müdürü, oyuncular ısındığı esnada sahaya girerek tribünde olay çıkardığı iddia edilen taraftarlara gözaltı yaptırdı.

Göztepe ve beşiktaş takımları spor toto süper lig'in 9.

3 maçtır deplasmanda kazanamayan beşiktaş rakibini yenerek bu sezonki ikinci galibiyetini almak istiyor. İzmir ekibinin beşiktaş karşısında elde ettiği son süper lig galibiyeti nisan 2002'de gelmiş. Spor toto süper lig'in 9. Hüseyin göçek, esat sancaktar, serkan ok. Beşiktaş'ta golleri talisca, ryan babel ve cenk tosun attı. Dakikada ryan babel , 53. Haftasında beşiktaş, göztepe'nin konuğu olacak. Dakikada borges kaydederken, beşiktaş'ın tek golü 38. Beşiktaş, süper lig 'in 11. Hafta kapanış maçında karşı karşıya geldi. 26 ocak 2020 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 16:00. Göztepe'ye galibiyeti getiren golleri 25. Farklı skorlar beşiktaş ile göztepe arasında geride kalan maçlarda en farklı skora.

3 maçtır deplasmanda kazanamayan beşiktaş rakibini yenerek bu sezonki ikinci galibiyetini almak istiyor. Haftasında beşiktaş, göztepe'nin konuğu olacak. Göztepe ve beşiktaş takımları spor toto süper lig'in 9. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 7. 26 ocak 2020 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 16:00.

Wjo2b9xep0oukm
Wjo2b9xep0oukm from 1.bp.blogspot.com
Göztepe beşiktaş spor toto süper lig'in 11. Farklı skorlar beşiktaş ile göztepe arasında geride kalan maçlarda en farklı skora. Portekizli file bekçisi spor toto süper lig. Kartal böylece puanını 21'e yükselterek ligde 3. Göztepe'ye galibiyeti getiren golleri 25. Göztepe ile beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın gerginlik seviyesi oldukça yüksek başladı. Beşiktaş, göztepe ile süper lig'de oynadığı son 21 maçın sadece birinde yenildi (11g 9b). Beşiktaş'tan jeremain lens (sağ 2), bir pozisyonda göztepe'den andre poko (solda) ile mücadele etti.

Göztepe ve beşiktaş takımları spor toto süper lig'in 9.

Göztepe beşiktaş spor toto süper lig'in 11. Farklı skorlar beşiktaş ile göztepe arasında geride kalan maçlarda en farklı skora. Haftanın en çekişmeli mücadelelerinden biri olması beklenen göztepe beşiktaş maçı öncesi sarı kırmızılı ve siyah beyazlı. Haftasında beşiktaş, göztepe ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Beşiktaş'ta yasin, stavrum, fevzi ve erman, göztepe'de ise emre doğru, selahattin ve zafer uysal sakatlıkları nedeniyle oynamıyor.göztepe: Hafta mücadelesinde beşiktaş, deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. Göztepe ile beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın gerginlik seviyesi oldukça yüksek başladı. 3 maçtır deplasmanda kazanamayan beşiktaş rakibini yenerek bu sezonki ikinci galibiyetini almak istiyor. Kartal böylece puanını 21'e yükselterek ligde 3. Beşiktaş, süper lig 'in 11. Beşiktaş'tan jeremain lens (sağ 2), bir pozisyonda göztepe'den andre poko (solda) ile mücadele etti. Hüseyin göçek, esat sancaktar, serkan ok. Dakikada borges kaydederken, beşiktaş'ın tek golü 38.

8' soner aydoğdu'nun ceza sahası dışından şutunu karius kontrol etti. Göztepe ile beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın gerginlik seviyesi oldukça yüksek başladı. Halil akbunar ve borges'in golleri ile üç puana ulaşan göztepe karşısında beşiktaş'ın tek golünü burak yılmaz attı. Dakikada borges kaydederken, beşiktaş'ın tek golü 38. İşte göztepe bjk geniş özeti.

7xvnz7lrjvefmm
7xvnz7lrjvefmm from iaahbr.tmgrup.com.tr
Dakikada anderson talisca , 47. Dakikada burak yılmaz'ın penaltı atışından geldi. Öte yandan, incelenecek görüntülerin ardından gözaltı. 3 maçtır deplasmanda kazanamayan beşiktaş rakibini yenerek bu sezonki ikinci galibiyetini almak istiyor. Hüseyin göçek, esat sancaktar, serkan ok. Dakikada ryan babel , 53. Haftasında beşiktaş, göztepe ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Halil akbunar ve borges'in golleri ile üç puana ulaşan göztepe karşısında beşiktaş'ın tek golünü burak yılmaz attı.

Portekizli file bekçisi spor toto süper lig.

Beşiktaş, süper lig 'in 11. İzmir i̇l emniyet müdürü, oyuncular ısındığı esnada sahaya girerek tribünde olay çıkardığı iddia edilen taraftarlara gözaltı yaptırdı. İzmir ekibinin beşiktaş karşısında elde ettiği son süper lig galibiyeti nisan 2002'de gelmiş. Hafta mücadelesinde beşiktaş, deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. Hüseyin göçek, esat sancaktar, serkan ok. Portekizli file bekçisi spor toto süper lig. Beşiktaş'tan jeremain lens (sağ 2), bir pozisyonda göztepe'den andre poko (solda) ile mücadele etti. Hafta kapanış maçında karşı karşıya geldi. Dakikada ryan babel , 53. Haftanın en çekişmeli mücadelelerinden biri olması beklenen göztepe beşiktaş maçı öncesi sarı kırmızılı ve siyah beyazlı. İşte göztepe bjk geniş özeti. Göztepe beşiktaş spor toto süper lig'in 11. Dakikada borges kaydederken, beşiktaş'ın tek golü 38.

Posting Komentar

0 Komentar